AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini sıkıştırmak

Kahve falında elini sıkıştırmak

Kahve falında elini sıkıştırmak kudreti ve cesareti bulacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, işlerin yoluna gideceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında elini sıkıştırmak gördüyseniz:

  • Bir olay üzerindeki gizliliği arttırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında birinin elini sıkıca tutmak çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında elini sıkıştırmak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü biriyle el sıkışmak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanla el sıkışmak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı erkekle el sıkışmak onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine inanılır.

Kahve falında elini sıkı tutmak toplumda yükseleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle el sıkışmak takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle el sıkışmak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir