AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini sıkı tutmak

Kahve falında elini sıkı tutmak

Kahve falında elini sıkı tutmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında elini sıkı tutmak gördüyseniz:

  • Olumlu yaklaşımlarınız uyumsuzluk yaratabilecek yollardan kendinizi muaf tutmanıza yardım edebilir.

Kahve falında birinin elini sıkı sıkı tutmak hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına inanılır.

Kahve falında birinin elini sıkıca tutmak ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine işarettir.

Kahve falında elini sıkı tutmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında eli sıkıca tutmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında el sıkıştığını görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık biriyle el sıkışmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle el sıkışmak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında biriyle el sıkışmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir