AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle el sıkışmak

Kahve falında ölü biriyle el sıkışmak

Kahve falında ölü biriyle el sıkışmak refah düzeyinin artacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine inanılır.

Kahve falında ölü biriyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir.

Kahve falında ölüyle el sıkışmak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle el sıkışmak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, oldukça büyük başarılara alamet eder.

Kahve falında bir erkekle el sıkışmak şansının ve kısmetinin de açılacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık biriyle el sıkışmak parasal anlamda rahat edeceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş biriyle el sıkışmak iş güç sahibi olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle el sıkışmak imkanlarının artacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızla el sıkışmak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında müdürle el sıkışmak özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir