AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla el sıkışmak

Kahve falında başbakanla el sıkışmak

Kahve falında başbakanla el sıkışmak yeni ve isabetli adımlar atılacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başbakanla el sıkışmak gördüyseniz:

  • Sizin cinsiyetiniz ne olursa olsun kadınları yanlış anlayabilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında başbakan el sıkışmak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla el sıkıştığını görmek daima ona hürmet göstereceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla el sıkışmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, yeni denemelerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el sıkıştığını görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında elini sıkıştırmak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanla el sıkışmak hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeklerle el sıkışmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında müdürle el sıkışmak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir