AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini pisliğe sokmak

Kahve falında elini pisliğe sokmak

Kahve falında elini pisliğe sokmak herkesin desteğinin alınacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elini pisliğe sokmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında elini pisliğe sokmak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında elini toprağa sokmak iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet deliğine el sokmak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, hem de sevdiklerinin olacağına delalet eder.

Kahve falında elini ateşe sokmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında elini tuvalete sokmak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, onlara galip geleceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin ağzına elini sokmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında elini suya sokmak yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında suya elini sokmak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir