AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya elini sokmak

Kahve falında suya elini sokmak

Kahve falında suya elini sokmak engel teşkil edeceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, büyük zararlar getireceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suya elini sokmak gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri duygularınızdan bağımsız tutmanızda fayda var.

Kahve falında elini suya sokmak bereket ve zenginlik olacağına, başarıya ve zafere doymayacağına alamet eder.

Kahve falında suya elini sokmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin ağzına elini sokmak borçluysa borcunu ödeyeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğine elini sokmak hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini denize sokmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalete elini sokmak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında mezara elini sokmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir