AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini ateşe sokmak

Kahve falında elini ateşe sokmak

Kahve falında elini ateşe sokmak işlerinden belirsizlik olacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, ekmek kapılarının kapanacağına alamet eder.

Kahve falında elini ateşe sokmak gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlara çok fazla zaman ayırıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ateşe el sokmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına alamet eder.

Kahve falında elini ateşe sokmak eve kapanıp, kendine döneceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateşe elini sokmak yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elini cebine sokmak yolculuk yaparak bir hayra ermeye, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında denize el sokmak fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elini suya sokmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında suya elini sokmak atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında elini pisliğe sokmak parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir