AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini tuvalete sokmak

Kahve falında elini tuvalete sokmak

Kahve falında elini tuvalete sokmak herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında elini tuvalete sokmak gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş gibi görünen konularda yeni ümitlere kapılabilirsiniz.

Kahve falında elini tuvalete sokmak attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalet deliğine elini sokmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine yorulur.

Kahve falında tuvalet deliğine el sokmak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete el sokmak konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, faydalı şeyler yapacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete elini sokmak şansın çalışmaya başlayacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında tuvalete ayağını sokmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elini boka sokmak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet eder.

Kahve falında elini pisliğe sokmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir