AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet deliğine el sokmak

Kahve falında tuvalet deliğine el sokmak

Kahve falında tuvalet deliğine el sokmak maddi gücünü kaybedeceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalet deliğine el sokmak gördüyseniz:

  • Değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklar açıksınız.

Kahve falında tuvalet deliğine elini sokmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalettir.

Kahve falında tuvalet deliğine el sokmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Kahve falında tuvalete elini sokmak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, işlerinin hemen hallolacağına yorulur.

Kahve falında elini tuvalete sokmak yolunda gideceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalete el sokmak birikim yapacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete ayağını sokmak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında klozete elini sokmak fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında denize elini sokmak ettiği bütün duaların kabul olacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir