AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini suya sokmak

Kahve falında elini suya sokmak

Kahve falında elini suya sokmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında elini suya sokmak gördüyseniz:

  • Çalışma ortamınız daha güzel bir hale gelebilir.

Kahve falında elini suya sokmak ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine inanılır.

Kahve falında suya elini sokmak mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında klozete elini sokmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezara elini sokmak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete elini sokmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında elini toprağa sokmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalete el sokmak gereken sabrı göstereceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında elini tuvalete sokmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir