AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin ağzına elini sokmak

Kahve falında köpeğin ağzına elini sokmak

Kahve falında köpeğin ağzına elini sokmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, rahata ereceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin ağzına elini sokmak gördüyseniz:

  • Alıngan bir yapıdasınız.

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin ağzına elini sokmak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yılanı ağzına sokmak içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında elini boka sokmak parasının ve malının artacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğine elini sokmak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini toprağa sokmak geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete elini sokmak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında elini pisliğe sokmak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir