AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini omzuna atmak

Kahve falında elini omzuna atmak

Kahve falında elini omzuna atmak her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında elini omzuna atmak gördüyseniz:

  • Ani çıkışlar yapmak, ani karar değişiklikleri veya bağlantıları atmak, ipleri kopartmak, ilişkileri bitirmek türünde kopartıcı etkiler ya da beklenmedik durumları tetikleyen etkiler devrede olabilir.

Kahve falında omzuna el atmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, şansın yüze güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elini omzuna atmak her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında omzuna şal atmak para kazanmasına da vesile olacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında kolunu omzuna atmak sık sık alışverişe gidebileceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında omzunda el görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omzuna almak karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında omzuna yaslanıp ağlamak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, neredeyse kahrolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek omzuna yaslanmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir