AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek omzuna yaslanmak

Kahve falında erkek omzuna yaslanmak

Kahve falında erkek omzuna yaslanmak moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çirkin sözler işitileceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında erkek omzuna yaslanmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri alttan almanız veya politik davranmanız gerekebilir.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yaslanmak üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek omzuna yaslanmak atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin omzuna yaslanmak kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yaslanmak verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omzuna yaslanmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin omzuna yaslanmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının omzuna yaslanmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir