AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzuna almak

Kahve falında omzuna almak

Kahve falında omzuna almak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, sıkıntısının biteceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında omzuna almak gördüyseniz:

  • Aklen veya fiziken sizi geliştirecek işlerle ilgilenmeniz özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omzuna alınmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin omzunu öpmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omo görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, sırların ortaya çıkmasına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yaslanmak ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin omzuna yattığını görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omzuna almak fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına alamet eder.

Kahve falında omzuna binmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir