AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzuna şal atmak

Kahve falında omzuna şal atmak

Kahve falında omzuna şal atmak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, zarara uğrayacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, onları okula göndereceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omzuna şal atmak gördüyseniz:

  • Hastanede bir yakınınız varsa, ilgilenin.

Kahve falında omzuna şal atmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında omzuna şal almak elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına delalettir.

Kahve falında elini omzuna atmak işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında omzuna el atmak edilen duaların kabul olacağına, büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunu omzuna atmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil şal takmak bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında siyah şal almak yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz şal takmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir