AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzuna yaslanıp ağlamak

Kahve falında omzuna yaslanıp ağlamak

Kahve falında omzuna yaslanıp ağlamak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında omzuna yaslanıp ağlamak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle olumlu olmanız sayesinde onlara son derece çekici geleceksiniz.

Kahve falında omzuna yaslanıp ağlamak dertlerinin sona ereceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının omzuna yaslanmak işle ilgili inzivaya çekileceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin omzuna yaslanmak teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omzuna yaslanmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin omzuna yaslanmak ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek omzuna yaslanmak askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin omzuna yaslanmak akrabayla araya mesafe konulacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında birinin omzuna yaslandığını görmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir