AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzuna el atmak

Kahve falında omzuna el atmak

Kahve falında omzuna el atmak onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında omzuna el atmak gördüyseniz:

  • Bitiremeyeceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında omzuna el atmak ağız tadına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında elini omzuna atmak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunu omzuna atmak hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına rivayet eder.

Kahve falında omzuna şal atmak atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında omzunda el görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında omzuna dayanmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında omzunda yılan görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir