AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu omzuna atmak

Kahve falında kolunu omzuna atmak

Kahve falında kolunu omzuna atmak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kolunu omzuna atmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya hareketleri nedeniyle yapacaklarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında kolunu omzuna atmak kötü günlerin arkada kalacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında omzuna el atmak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini omzuna atmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, çok rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omzuna şal atmak rakiplerin alt edileceğine, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol atmak ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omuza kol atmak İslami olarak günahlarının artacağına, enerjisini toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında koluna faça atmak dertleşerek moral bulacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kollarına jilet atmak kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir