AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzunda el görmek

Kahve falında omzunda el görmek

Kahve falında omzunda el görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında omzunda el gördüyseniz:

  • Kendikendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında omzuna el atmak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine delalet eder.

Kahve falında elini omzuna atmak devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında omzunda el görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına işarettir.

Kahve falında omzundan öpülmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin omzuna yatmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının omzunda ağlamak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin omzunda ağlamak maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin omzuna yatmak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir