AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini makasla kesmek

Kahve falında elini makasla kesmek

Kahve falında elini makasla kesmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, maddi gücünün katlanacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında elini makasla kesmek gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp geleceğe odaklanmalısınız.

Kahve falında elini makasla kesmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında makasla elini kesmek kişinin fena halde yanılacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında makas kesmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine işarettir.

Kahve falında parayı makasla kesmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında makasla kağıt kesmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını makasla kesmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında makasla bıyık kesmek kudret sahibi olacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kaşlarını makasla kesmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir