AnaSayfa / Genel / Kahve falında makasla bıyık kesmek

Kahve falında makasla bıyık kesmek

Kahve falında makasla bıyık kesmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, evlatlarından memnun olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında makasla bıyık kesmek gördüyseniz:

  • Size söz verilmiş olsa da bazı bilgilere ulaşmanız henüz mümkün olmayabilir.

Kahve falında makasla bıyık kesmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında makasla kağıt kesmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşını makasla kesmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makasla kurdele kesmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına delalet eder.

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında elbiseyi makasla kesmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında parayı makasla kesmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir