AnaSayfa / Genel / Kahve falında makasla kağıt kesmek

Kahve falında makasla kağıt kesmek

Kahve falında makasla kağıt kesmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret eder.

Kahve falında makasla kağıt kesmek gördüyseniz:

  • Olaylar daha az korkutucu olmaya başlıyor.

Kahve falında makasla kağıt kesmek hatalı yollara gireceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kendi saçlarını makasla kesmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında makasla kaş kesmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına inanılır.

Kahve falında makasla tırnak kesmek dertlerin ve sorunların biteceğine, çocuklar gibi şen olacağına inanılır.

Kahve falında saçı makasla kesmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yılanı makasla kesmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eteği makasla kesmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir