AnaSayfa / Genel / Kahve falında makasla elini kesmek

Kahve falında makasla elini kesmek

Kahve falında makasla elini kesmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, başarısız olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makasla elini kesmek gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, sosyal anlamda yeni teklifler ya da davetler alabilir, çevrenizi genişletebilirsiniz.

Kahve falında makasla elini kesmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulur.

Kahve falında elini makasla kesmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında elbiseyi makasla kesmek sorunların ve engellerin biteceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıllarını makasla kesmek güçlendikçe güçleneceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına inanılır.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek hayırlı bir eşe, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında parayı makasla kesmek elinize para geçeceğine, sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında makas kesmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, işlerinin çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makasla kurdele kesmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir