AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayı makasla kesmek

Kahve falında parayı makasla kesmek

Kahve falında parayı makasla kesmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında parayı makasla kesmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan istikrar sağlanabilir.

Kahve falında parayı makasla kesmek rızkının bollaşacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında makasla elini kesmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında saçı makasla kesmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı makasla kesmek çarelere kavuşacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında makasla kurdele kesmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında saçını makasla kesmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında makas kesmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, kazancın daha da artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir