AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını makasla kesmek

Kahve falında saçlarını makasla kesmek

Kahve falında saçlarını makasla kesmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını makasla kesmek gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlardan veya kelimelerden uzak durmanızda, belli durumları dozunda dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında saçını makasla kesmek yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında saçı makasla kesmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına delalettir.

Kahve falında kendi saçlarını makasla kesmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makasla saçını kesmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını makasla kesmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalet eder.

Kahve falında makasla elini kesmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir