AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarını makasla kesmek

Kahve falında kaşlarını makasla kesmek

Kahve falında kaşlarını makasla kesmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, kısmetin kapanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kaşlarını makasla kesmek gördüyseniz:

  • Duygularınızda değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında kaşlarını makasla kesmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında makasla kaş kesmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kaşını makasla kesmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşları makasla kesmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı makasla kesmek zorluk ve zahmete düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kendi saçlarını makasla kesmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makasla parmak kesmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makasla kurdele kesmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir