AnaSayfa / Genel / Kahve falında makas kesmek

Kahve falında makas kesmek

Kahve falında makas kesmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, isabetli adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makas kesmek gördüyseniz:

  • Yerine koyabileceğiniz işler ise, çok daha etkileyici olabilir.

Kahve falında makasla saçını kesmek can derdine düşeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşları makasla kesmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı makasla kesmek istediği herşeye sahip olacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine delalet eder.

Kahve falında makasla elbise kesmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eteği makasla kesmek başarılarının azalacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıllarını makasla kesmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, yeni bir ortama gireceğine yorulur.

Kahve falında makasla kağıt kesmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında makasla kaş kesmek dertlerin artacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir