AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak mutluluğunun her geçen gün artacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, hayırlı terfiler alınacağına işarettir.

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutmanızda fayda var.

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin ağzına elini sokmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı ağzına sokmak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elini tuvalete sokmak yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında elini akrep sokmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında elini denize sokmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet deliğine elini sokmak artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında mezara elini sokmak eğer işsizse iş bulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir