AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı ağzına sokmak

Kahve falında yılanı ağzına sokmak

Kahve falında yılanı ağzına sokmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı ağzına sokmak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin veya anlaşmanın sizi tam olarak tatmin edip etmeyeceğine dair kafanızda şüpheler olabilir.

Kahve falında yılanı ağzına sokmak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına delalettir.

Kahve falında köpeğin ağzına elini sokmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eli yılan sokmak bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan sokmak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında ayaklarını denize sokmak güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında elini suya sokmak büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında parmağını gözüne sokmak olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir