AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini akrep sokmak

Kahve falında elini akrep sokmak

Kahve falında elini akrep sokmak aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kudret sahibi olacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında elini akrep sokmak gördüyseniz:

  • Düşüncesiz davranışlara eğilimlisiniz.

Kahve falında elini akrep sokmak kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini denize sokmak iş hayatında saygı göreceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında denize elini sokmak varını yoğunu kaybedeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elini boka sokmak ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında elini ateşe sokmak iş dünyasında üne kavuşulacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara elini sokmak sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eli yılan sokmak hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete el sokmak elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir