AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara elini sokmak

Kahve falında mezara elini sokmak

Kahve falında mezara elini sokmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, şansının kötüye gideceğine, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında mezara elini sokmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular gerilim nedeni olabilir.

Kahve falında mezara elini sokmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında elini denize sokmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine işarettir.

Kahve falında denize el sokmak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini toprağa sokmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, bir takım sorunlar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalete el sokmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini tuvalete sokmak yokluğun biteceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet eder.

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında elini cebine sokmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir