AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet deliğine elini sokmak

Kahve falında tuvalet deliğine elini sokmak

Kahve falında tuvalet deliğine elini sokmak evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, makamının sarsılmayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğine elini sokmak gördüyseniz:

  • Yaşam kalitenizi veya rahatlığınızı arttırmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında tuvalet deliğine el sokmak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğine elini sokmak hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalete elini sokmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında elini tuvalete sokmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalete el sokmak arif kimselerden sayılacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete ayağını sokmak büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında denize el sokmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında eli yılan sokmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir