AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bileğini kestiğini görmek

Kahve falında birinin bileğini kestiğini görmek

Kahve falında birinin bileğini kestiğini görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin bileğini kestiğini gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya akrabalarınızla ilgili konu ya da problemlerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kendi bileğini kestiğini görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine delalettir.

Kahve falında bileğini kestiğini görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının bileğini kestiğini görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin bileğini kestiğini görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak bileğini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında bileğini kesmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında el bileğinin kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bileğinde bilezik görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir