AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli kelepçeli birini görmek

Kahve falında eli kelepçeli birini görmek

Kahve falında eli kelepçeli birini görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, helal lokma yiyeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, üzgün ve karamsar olacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eli kelepçeli birini gördüyseniz:

  • Bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde kelepçe görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında eli kelepçeli birini görmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinde kelepçe görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında elini kelepçeli görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine yorulur.

Kahve falında birini elleri kelepçeli görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinin kelepçelendiğini görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, alım gücünün artmasına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir