AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini kapıya sıkıştırmak

Kahve falında elini kapıya sıkıştırmak

Kahve falında elini kapıya sıkıştırmak bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında elini kapıya sıkıştırmak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı kendi başınıza veya sessizce devam ettirmeniz durumunda hedeflerinize ulaşabilir, istediğiniz konularda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Kahve falında elini kapıya sıkıştırmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine yorulur.

Kahve falında kapıda sıkışmak mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kapıya sıkışmak onu isyan noktasına getireceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında asansör kapısına sıkışmak hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, şeref ve rütbeye delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanla el sıkışmak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elini sıkıca tutmak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinle el sıkışmak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakan el sıkışmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir