AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla el sıkışmak

Kahve falında düşmanla el sıkışmak

Kahve falında düşmanla el sıkışmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, rahatının yerine geleceğine, huzurunun eski haline döneceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, ibadete ağırlık verileceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanla el sıkışmak gördüyseniz:

  • Değecek konularda bağışlar yapabilir veya yardımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında düşmanla el sıkışmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle el sıkışmak gayrimenkul sahibi olunacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle el sıkışmak uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında elini sıkı tutmak çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında müdürle el sıkışmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında el sıkıştığını görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elini sıkı sıkı tutmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle el sıkışmak alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir