AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakan el sıkışmak

Kahve falında başbakan el sıkışmak

Kahve falında başbakan el sıkışmak çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakan el sıkışmak gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışlın.

Kahve falında başbakanla el sıkışmak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla el sıkıştığını görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakan el sıkışmak helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinin elini sıkı sıkı tutmak keyfin bozulacağına, ilişkilerin noktalanacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı erkekle el sıkışmak ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında elini sıkı tutmak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına inanılır.

Kahve falında ölü biriyle el sıkışmak işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, tekin olmayan işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü biriyle el sıkışmak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, hastalıktan şifa bulmaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir