AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıda sıkışmak

Kahve falında kapıda sıkışmak

Kahve falında kapıda sıkışmak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, hızlanacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıda sıkışmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmakta zorlanabiliriz, rahatsız edici durumlar veya ufak tefek sakarlıklar ya da rahatsızlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında kapıya sıkışmak işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında asansör kapısına sıkışmak başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elini kapıya sıkıştırmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıda sıkışmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine sıkı sarılmak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize yorulur.

Kahve falında sıkı ayakkabı giymek diploma ve meslek sahibi olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında birinin elini sıkı sıkı tutmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşa sıkıca sarılmak günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir