AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansör kapısına sıkışmak

Kahve falında asansör kapısına sıkışmak

Kahve falında asansör kapısına sıkışmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, çok yıpranacağına, stresten uzaklaşılacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, insanlarla karşı karşıya geleceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında asansör kapısına sıkışmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek bir plan ya da projeyle ilgili kalıcı adımlar atmanızı sağlayacak ihtiyacınız olan cevaplara ulaşabilirsiniz.

Kahve falında asansör kapısına sıkışmak gülen yüzünün hiç solmayacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine alamet eder.

Kahve falında asansöre sıkışmak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansöre sıkıştığını görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörde sıkışıp kalmak kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansör sıkışmak aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörde sıkışmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansörde sıkıştığını görmek garanti olacak bir yer edineceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında elini kapıya sıkıştırmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, işlerin çığırından çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir