AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıya sıkışmak

Kahve falında kapıya sıkışmak

Kahve falında kapıya sıkışmak ondan şifa göreceğine, güç alacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıya sıkışmak gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize ulaşmak veya belli işlerinizi halletmek üzeresiniz.

Kahve falında kapıya sıkışmak evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, güzel ve doğru işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansör kapısına sıkışmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kapıda sıkışmak geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında elini kapıya sıkıştırmak talihinizin artacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında duvar arasında sıkışmak hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına delalettir.

Kahve falında bi yerde sıkışmak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında silah sıkılmasını görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işarettir.

Kahve falında erkeklerle el sıkışmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir