AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini kafaya sürmek

Kahve falında elini kafaya sürmek

Kahve falında elini kafaya sürmek dolayısıyla geleceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, can sıkıntısının geçeceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elini kafaya sürmek gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler yaşanıyor olabilir.

Kahve falında elini kafaya sürmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, kederinin dağılacağına delalettir.

Kahve falında kafaya yağ sürmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına işarettir.

Kahve falında kafaya yumurta sürmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kafaya zeytinyağı sürmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında elini dışkıya sürmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine yorulur.

Kahve falında ele krem sürmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kabeye elini sürmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir