AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya yağ sürmek

Kahve falında kafaya yağ sürmek

Kahve falında kafaya yağ sürmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, afiyette ve keyifte olacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında kafaya yağ sürmek gördüyseniz:

  • İşinizi kaybetme korkusu sizi korkutuyor.

Kahve falında kafaya yağ sürmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ekmek üzerine yağ sürmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücuda yağ sürmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçına yağ sürmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, güzellik ve hayır geleceğine delalettir.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacağa yağ sürmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, yokluk içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapıya yağ sürmek rızkının sonsuz olacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüze yağ sürmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir