AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya yumurta sürmek

Kahve falında kafaya yumurta sürmek

Kahve falında kafaya yumurta sürmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, elinin sıkışacağına, kısmetlerinin artacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında kafaya yumurta sürmek gördüyseniz:

  • Ticari konularda veya sağlıkla ilgili başlıklarda hiçbir şeyi hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında kafaya yumurta sürmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına tabir olunur.

Kahve falında kafaya zeytinyağı sürmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini kafaya sürmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında kafaya yağ sürmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne yumurta sürmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüze yumurta sürmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurtayı saça sürmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında saça yumurta sürmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir