AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini dışkıya sürmek

Kahve falında elini dışkıya sürmek

Kahve falında elini dışkıya sürmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalettir.

Kahve falında elini dışkıya sürmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda paranızı harcamaktan kaçının.

Kahve falında elini dışkıya sürmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yokluk içine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurana el sürmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına tabir olunur.

Kahve falında türbeye el sürmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında eline krem sürmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, yarınlara bakacağına delalettir.

Kahve falında kabeye el sürmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına yorulur.

Kahve falında elini kafaya sürmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında ele krem sürmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kına eline sürmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir