AnaSayfa / Genel / Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, alim insanlardan sayılacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, mal mülk edineceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek gördüyseniz:

  • Ya şu anki ilişkilerinizdeki problemler çözülecek ya da yeni bir ilişki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağa mavi oje sürmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnaklarına oje sürmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işarettir.

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek geleceğe dair planlar yapacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje sürmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnaklara kırmızı oje sürmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir