AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye elini sürmek

Kahve falında kabeye elini sürmek

Kahve falında kabeye elini sürmek kafasının rahat edeceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulur.

Kahve falında kabeye elini sürmek gördüyseniz:

  • Partnerinizin gelirlerini ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında kabeye elini sürmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kabeye el sürmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye yüz sürmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, saygınlığının artacağına rivayet eder.

Kahve falında elini dışkıya sürmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ele krem sürmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, saygın biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline oje sürmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine delalettir.

Kahve falında eline krem sürmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elini pisliğe sürmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir