AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya zeytinyağı sürmek

Kahve falında kafaya zeytinyağı sürmek

Kahve falında kafaya zeytinyağı sürmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kafaya zeytinyağı sürmek gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız bir kişiyle karşılaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kafaya zeytinyağı sürmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçına zeytinyağı sürmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saça zeytinyağı sürmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işarettir.

Kahve falında yüzüne zeytinyağı sürmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüze zeytinyağı sürmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tenekede zeytinyağı görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Kahve falında zeytinyağı satmak güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına yorulur.

Kahve falında ölüye zeytinyağı vermek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir