AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize el sokmak

Kahve falında denize el sokmak

Kahve falında denize el sokmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, diplomalı kimse olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize el sokmak gördüyseniz:

  • Diktatörce tavırları olan kişilere politik yaklaşın.

Kahve falında elini denize sokmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında denize elini sokmak kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, esenlik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında denize el sokmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini cebine sokmak sevilen bir kişi ile tartışılacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin ağzına elini sokmak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalet deliğine el sokmak ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında elini suya sokmak geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, başarısının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, insanların hayır dualarını alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir