AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize elini sokmak

Kahve falında denize elini sokmak

Kahve falında denize elini sokmak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, geçim derdi çekeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında denize elini sokmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulamaya ya da harekete geçirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında denize elini sokmak karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini denize sokmak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize el sokmak büyük bir ortaklık yapılacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına delalettir.

Kahve falında tuvalete el sokmak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elini boka sokmak elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin ağzına elini sokmak hayallere kavuşulacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında ateşe elini sokmak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında elini toprağa sokmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir