Kahve falında camın kestiğini görmek

Kahve falında camın kestiğini görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, şansının hep açık olacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında camın kestiğini gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilirsiniz.

Kahve falında camın kestiğini görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini cam kestiğini görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kestirmek aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının saç kestirmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kuaföre gidip saç kestirmek anne baba ile ters düşüleceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalet eder.

Kahve falında kendi bileğini kestiğini görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına delalet eder.

Kahve falında at kestirmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında adak kestiğini görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir